O KLUBU TOK SPLNĚNÝCH PŘÁNÍ

 

online Klub Tok splněných přání

online Klub Tok splněných přání

Tok Splněných Přání: Váš Online Program k Manifestaci Životních Záměrů

Představte si místo, kde vaše přání nejsou jen sny, ale skutečná realita.

Vítejte v programu Tok Splněných Přání – exkluzivním online klubu, který vám nabízí jedinečnou příležitost proměnit vaše záměry v realitu prostřednictvím síly společné manifestace.

Co je Tok Splněných Přání?

Tok Splněných Přání je 10týdenní online program, který vás během tří měsíců provede cestou k naplnění vašich nejhlubších přání a záměrů. Každý týden se sejdeme na 1,5 hodiny, abychom společně pracovali na vašich záměrech, podpořili se navzájem a vytvořili energii, která urychlí manifestaci vašich snů.

Jak to funguje?

  • Týdenní setkání: Každý týden se připojíte na 1,5 hodiny, kde se budeme věnovat praktickým cvičením, meditacím a diskuzím zaměřeným na manifestaci vašich záměrů.

  • Společná energie: Skupinová dynamika a energie jsou klíčovými prvky tohoto programu. Společně vytváříme silné pole, které podporuje vaše osobní přání a záměry.

  • Facilitace překážek: Součástí programu je také facilitace témat a bloků, které vám brání v uskutečňování vašich přání. Pomůžeme vám překonat vnitřní překážky, abyste mohli plně využít svůj potenciál.

  • Podpora a komunita: Nejen že se naučíte nové techniky manifestace, ale také získáte podporu od stejně smýšlejících lidí, kteří sdílejí vaše touhy po naplněném životě.

  • Členství: Program trvá 10 týdnů, ale platbu si můžete rozložit měsíčně, abyste se mohli plně soustředit na své záměry bez finančního stresu.

  • Cena: při jednorázové platbě na 10 TÝDNŮ je cena 4.200 Kč, při měsíční platbě 1.555 Kč měsíčně.

Pro koho je Tok Splněných Přání určen?

Tento klub je pro každého, kdo je připraven aktivně tvořit svůj život, přitahovat do něj vše, po čem touží, a otevřít se novým možnostem. Ať už máte velké sny nebo jen malé každodenní záměry, Tok Splněných Přání vám poskytne nástroje a podporu, kterou potřebujete.

Co můžete očekávat?

  • Praktické návody: Naučíte se techniky, které vám pomohou soustředit se na své cíle a přeměnit energii záměru v konkrétní výsledky.
  • Prohloubení intuice: Práce ve skupině vám umožní lépe naslouchat své intuici a vnímat energii kolem vás.
  • Manifestace na vyšší úrovni: S pomocí skupinové energie budete schopni manifestovat své záměry rychleji a s větší lehkostí.
Přidejte se k nám a zažijte sílu skupinové manifestace
Připojte se k Toku Splněných Přání a začněte tvořit život, který si zasloužíte. Přestaňte jen snít a začněte skutečně žít své sny.
REGISTRACE TUDY: https://forms.gle/NnJsmzmCB5AMdSUX9
PS: Místo je omezené, takže neváhejte a zajistěte si své místo v tomto transformačním programu ještě dnes!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *